14.03 Hard//Hoofd

Online magazine Hard//Hoofd programmeert eens per maand een avond in het Parooltheater, vanavond werd ik daar geïnterviewd over mijn boek. Ik mocht drie YouTube fragmenten uitzoeken om te laten zien waar ik voor stond. Ik koos er vier, maar wegens tijdsgebrek viel het laatste fragment af. Dit was mijn selectie.

Adam Curtis – It felt like a kiss

Omdat deze ene minuut wat mij betreft de cultuur representeert waarin we leven: een storm aan beelden en verhalen, allemaal gelijk.

McLuhan’s Wake

Omdat McLuhan uitlegt wat die beeldenstorm met een mens doet.

Anatomy Dissection (deze mag ik niet insluiten van YouTube, helaas)

kijk het filmpje op YouTube

Omdat identiteit er heden ten dage niet meer toe lijkt te doen, omdat we alleen nog ons lichaam zijn, ons brein, een machine.

Black Swan Make-Up Tutorial

Omdat sommige mensen deze ideeën gelukkig belachelijk maken. (En omdat ze op Lily lijkt)